Головна » Ігри / Ігрові Огляди » Deer Hunter 2016 – огляд гри

Всім привіт! Сьогодні в нас огляд на гру Deer Hunter 2016. (Прям таки гра з майбутнього.) Поїхали 😉

Але спочатку зооовсім трішки історії. Сьогодні перед нами вже друга гра  серії Deer Hunter від розробника GLU. Взагалі розробник спеціалізується саме на подібного роду симуляторах, гарно зарекомендовані RoboCop, frontline commando, dino hunter, та звісно Deer Hunter 2014 знайшли своїх прихильників, як і Deer Hunter 2016 який сьогодні ми і розглянемо більш детально.

Якщо ви грали у версію 2014-го року, то нового у 16-тій для вас буде мало. По суті тут сильно покращена графіка, та як на мене досить сильно полегшений геймплей. Але сьогодні критику залишу на останок, і почнемо традиційно з інтерфейсу.

Отже після запуску гри нас зустрічає новий інтерфейс, з основною кар’єрою, якщо можна це так назвати, магазином зброї, та евентом. В даний момент тут проходить евент присвячений хелоуіну, першу частину якого я пройшов, а за інші потрібно вже доплачувати. Тут в нас містичні тварини та футуристична зброя. Евенти постійно оновлюються, і цілком можливо з часом в них можна буде навіть пограти безкоштовно, чи принаймні дешевше. В чому я сумніваюсь.

Далі магазин зброї, і як не дивно тут можна купувати зброю. Як за ігрову валюту, так і за реальні гроші. Вибір справді дуже великий, втім без донату доступно зовсім не багато. По суті, у вас буде 1-на гвинтівка на 1 рівень, адже наступна стане доступна тільки на наступному рівні. І саме тому, особливо заморочуватись з вибором зброї не доведеться.

Ну і власне полювання. Тут ми проходимо основну, скажем так сюжетну лінію. Виконуючи певні завдання, типу вбити лося поціливши у серце, або ж алігатора пострілом у легені, ми отримуємо досвід та гроші. Поруч є контрактні завдання для автоматичної зброї, та рушниці. Ну і спец завдання які по суті нічим не відрізняються від основних, але платять тут в рази більше. Для вдалого полювання нам потрібна відповідна зброя, тож спочатку варто модернізувати стою гвинтівку, збільшивши потужність, стабільність, і таке інше. Власне саме для цього нам і потрібні гроші.

Тепер давайте на кінець то когось завалимо. Обираємо зброю та тиснемо полювати. Перед початком ми отримуємо завдання, що саме потрібно зробити. І виконуємо його. Під час полювання можна змінювати зброю, втім робити цього не варто. Звісно є кнопки прицілу, та пострілу. Крім того є кнопка перезарядки, що корисно при стрільбі з автоматичної зброї. Переміщатись можна за допомогою стрілочок по обидва боки екрану. Ну і по суті все. За вдало виконану місію отримуємо відповідну винагороду. Ну по суті це все. Стріляємо, отримуємо винагороду, модернізуємо зброю, стріляємо знову, прокачуємо зброю. За кожен раунд ми витрачаємо енергію, яка поповнюється з часом, або ж за реальні гроші.

Ну а тепер обіцяна критика. Попри круту графіку, з чудовою анімацією, та гарну задумку, полювати тут ну просто неймовірно легко, всі тварини завжди як на долоні, інколи доводиться відходити в сторону через те що наша здобич буквально під ногами. А з рушниці можна одним пострілом повалити 2-ох 3-рьох тварин навіть не прицілюючись. Як Рембо, від бедра. Якщо у Deer Hunter 2014 ті ж олені були на протилежному березі ріки, і оптичні приціли снайперських гвинтівок себе ще оправдовували, то тут їх можна буквально закидати камінням. І як на мене саме через це гра швидко набридає. Також в котре розчаровує нав’язливий донат. Щоб відкрити наступний рівень у евенті, розробник вимагає 200 гривень. і судячи з попереднього рівня, пройду я його хвилин за 15.

Втім любителі іграшок подібного жанру без сумнівів оцінять Deer Hunter 2016 за його круту графіку, реалістичну анімацію тварин, та слоу мо при стрільбі. І сподіваюсь нав’язливий донат не зіпсує вам настрою.