Хмарний сервіс Dropbox вирішив встановити ліміт на кількість пристроїв, які користувач може прив’язати. Це стосується тих, хто використовує безкоштовний тариф. Тепер максимальна кількість пристроїв обмежена трьома. Ймовірно, головна причина такого рішення – з 500 млн зареєстрованих користувачів, на платному тарифі лише близько 2.5%. Хмарний сервіс просто вирішив збільшити прибуток.

Microsoft випустить ранню збірку Edge на Chromium

Кількість користувачів Telegram зросла у 10 разів

Dropbox обмежив кількість прив'язаних пристроїв

Нове правило не зачіпає користувачів, які вже перевищили цей ліміт ще до внесених змін. Щоправда, якщо вони вирішать додати новий пристрій, то Dropbox запропонує перейти на платний тариф або ж відв’язати якийсь пристрій. Зазначається, що нове правило ще не стосується браузерів. Тобто, можна без проблем скористатись сервісом через веб-версію на декількох комп’ютерах.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.


Схожі новини

1 хв
Новини ІТ

Google Chrome залишиться без підтримки Flash

Компанія Google повідомила про те, що вона хоче прибрати з Google Chrome підтримку Flash. Зазначається, що технологія вже дуже сильно застаріла, а загрозу безпеці вона несе в собі велику. Головна проблема в тому, що хакери можуть легко проникнути в технологію, а ось усунути будь-які уразливості за допомогою патчів просто неможливо. В Google Maps додали корисне оновлення […]


1 хв
Новини ІТ

В Google Maps додали корисне оновлення

Компанія Google додала можливість користувачам повідомляти про публічні події в застосунку Google Maps. Відтепер можна додати подію або на вкладці «Співпрацювати», де ви побачите нову кнопку «Додати загальнодоступну подію», або на вкладці «Події». Після цього ви отримуєте можливість заповнити стандартний набір інформації: тип події, місце, час і опис. Смартфони Xiaomi почали отримувати Google Lens Google Chrome […]


1 хв
Новини ІТ

Telegram отримав нові функції приватності

Користувачі Telegram отримали можливість видаляти будь-які повідомлення, надіслані у особистому листуванні. Якщо раніше користувачі могли видаляти лише власні повідомлення і тільки протягом 48 годин після написання, то зараз це обмеження прибрали. Тепер можна видаляти як свої повідомлення, так і співрозмовника. Засновник Telegram, Павло Дуров, повідомив, що компанія ввела нову функцію, щоб у користувачів був контроль над […]


Улюблене 0
Відкрити сторінку улюбленого Продовжити перегляд

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: