Головна » Ігри / Ігрові Огляди » vGame #3 : Акули, жаби та панда!

Черговий випуск рубрики vGame. Сьогодні як і завжди 3 гри для Android які сподобались нашій редакції, тож беремо щось погризти, та читаємо!

У сьогоднішньому випуску ми пограємо у такі ігри:

• Несамовита голодна акула, яка готова зжерти все підряд у Hungry shark.
  • Всім відома весела кунгфу панда у Panda jump.
  • Та кумедні жаб’ячі головоломки у Tap the frog: Doodle.

Hungry shark

Hungry shark – це весела гра в якій ви – голодна акула, яка не може прожити й хвилини без того щоб не підкріпитись. Підкріплюватись можна практично всім що трапиться вам на шляху, навіть підводні субмарини вам до смаку. Наминаючи все і всіх, ви (акула) виростаєте, і досягнувши максимального розміру, отримуєте можливість обрати наступну, більш прокачану акулу. Нехтувати такою можливістю не варто, навіть якщо ваша акула вам капець як подобається, і хоче за вас заміж. Сміливо кидайте її, та купуйте нову!

Заробляючи гроші, ви можете прокачувати своїх акул змінюючи їхні “характеристики”. Різниця між акулами в тому, що чим вона “крутіша” тим більше живності може затоптати, і глибше пірнути без шкоди для здоров’я. Найкрутіша, велика така тварюка, може жерти абсолютно все (до неї я поки що не добрався, тож підтвердити не можу), та пірнати до самого дна, й почуватись там як… як риба у воді… А якщо зовнішній вигляд вашої акули викликає у вас дипресію то можливість “прихорошитись” у вас також є! Тут і шапочки, і цінники всілякі, і ланцюжки. Все прекрасно, чи не так?))

Однак є те що вас може вбити, крім страшного голоду. Це дайвери з гарпунами, медузи до яких нерівно дихають всі “моделі” акул, різні риби з голками та отрутою, та риболовецькі кораблі з рибалками, які бажають поласувати акулячим м’яском за байками про ОТАКЕННУ РИБИНУ о_О. Проте, зі всіма ними можна впоратись якщо постаратись.

Щодо оформлення, то гра чудова, тут нічого додати. Хіба що звуки, як на мене звуковий супровід занадто бідний для гри такого рівня. Анімація, загальна картинка, якість моделей, та й сам сюжет, все на вищому рівні. Вбивши на гру майже тиждень, мені особисто вона не набридла, тож залишу я її собі й надалі (: і Вам раджу скачати, встановити та не видаляти, в кінці кінців це просто весела гра.

Panda jump

Panda jump це динамічна аркадная іграшка для Android з категорії джамперів. Ваше основне завдання у грі полягає в тому, щоб поставити черговий рекорд з подолання відстані. Напевно одна тільки назва цієї гри нагадала Вам про першопрохідців даного жанру – Doodle Jump, хоча насправді між цими двома іграми практично немає нічого спільного. Все тому, що в Panda Jump Вам належить долати відстань, видираючись по вертикальних стінах (бамбуках), а не перестрибуючи з одного літаючого острівця на інший. По дорозі до рекорду, потрібно буде ухилятись від різноманітних перешкод у виді пташечок, білочок, зміючок та тому подібного. Під час стрибка, у польоті, все що потрамить вам “під руку” жорстоко знищеться, і якщо ви підряд знищите 3 білки, пташки чи кавуни, якими так сильно бажають поділитись з вами мавпи, то активується певне вміння, за допомогою чого, ви ефектно та без проблем подолаєте невелику ділянку “траси”.

Графічне оформлення на рівні, як і повинно бути у іграх подібного жанру. Анімації хоч і не багато, це не викликає відчуття “неповноцінності” гри. Виглядає все цілком приємно. При підході до відмітки попереднього рекорду вмикається ефект “Slow Motion”, що не може не сподобатись. А якщо вмудритись ще й зловити третю білку чи пташку, так взагалі ефект “вау” зашкалює.

Щодо вражень від гри, то спочатку вони були доволі спірні, наче й нічого такого цікавого тут не має, біжиш тай все, ну білочки, ну пташечки, подумаєш, теж мені ноу хау… Та ще й з рекламою явний перебір, тут і банери при старті, і випадаючі вікна які потрібно зачиняти, і банер зверху, ну… перебір і все тут. Однак чим довше граєш, тим більше гра подобається, дивись та й з рекламою подружишся. Тож все таки пораджу: встановлюйте, та не спішіть видаляти, можливо сподобається і вам! (:

Tap the frog: Doodle.

Tap the frog: Doodle. Одного разу український розробник Віталій Оніщенко, написав флеш-гру Click The Frog , в яку за два місяці зіграло 1.5 млн чоловік. Натхненний результатами, Віталій вирішив портувати гру на iOS. Так світ побачила весела аркада Tap The Frog.

Це ще одна аркада, хоча тепер на реакцію. На вас чекають 24 жабоскакальних, метеориторозбивальних, апельсинокидальних і тому подібних міні-ігри! Кількість шанувальників Tap the Frog вже зашкалює. І з власного досвіду, не дивуюсь цьому.

Tap The Frog – хороший спосіб дізнатися про себе. У ній є система досягнень, з яких мені вдалося відкрити лише декілька. У процесі проходження гри ви зрозумієте, що, наприклад, приспати трьох жаб протягом двох секунд не таке вже й велике досягненням. Досягненням вважається результат в 500 мілісекунд, на що здатний хіба що Термінатор. Ще можна кинути телефон об стіну і вбити всіх відразу (іноді такі грішні думки відвідували мене), але тоді ви не дізнаєтеся, що там далі.

Гра затягує на години, адже результат у різноманітних веселих рівнях, хоч їх і не багато, так і хочеться покращувати. Грати легко, але стати справжнім майстром непросто; ваші пальці будуть благати вас пограти з самою милою жабою знову і знову. Tap The Frog одна із самих забавних ігор, в які мені доводилося грати.

Завдяки досягненням в грі складність геймплея підвищується багаторазово. Так, в одному з завдань мені постійно не вистачало 30 мілісекунд, щоб отримати зірку в рамочці. 30 мілісекунд – ви уявляєте, що це таке? Розблокування мого НТС робиться раз  в десять довше. Старію, чи що?

Графіка на тверду п’ятірку, кумедні морди жаб ні грама не набридають, а навіть навпаки кожен раз виклакають позитивні емоції. Фонова мелодія врізаєся у пам’ять, і вже скоро ви зможете впізнати її по парі нот у гостях у Валдіса Пельша.