Головна » Ігри / Ігрові Огляди » Гра на тиждень #5: 60 seconds

Гра на тиждень… Чи хто зумів проходити якусь цікаву забавку всього лишень за сім днів? Звичайно, мова йде не про затятих гравців, а звичайнісіньких геймерів, що можуть дозволити собі не менше півгодини на захопливе дійство.

Що ж, сьогодні я повідаю вам про гру, яка не тільки принесе вам масу задоволення, але й забере не менше 30 хвилин. Чи готові прийняти такий виклик і повністю зануритись у невеличку дотепну історію? Вашій увазі чергова забавка “60 seconds”

buk5Як часто ви думаєте про Третю світову, ядерну війну та бомбардування? Чи залишаться хоч якісь шанси вижити в умовах небезпечного та жахливого збройного конфлікту? Саме тут ви знайдете відповідь на ці та інші запитання. Забавка цікаво розповідає як про початок війни, так і про звичайну сімейку, що всіляко намагається вижити в тяжких умовах, перебуваючи у справжнісінькому бомбосховищі.

buk4Здавалося, на перший погляд, завдання просте, коли є вдосталь їжі і повітря. Проте вже на початку з’являється вагоме рішення: що потрібно захопити із собою, а що залишити на поталу ворога. Найбільша ж увага приділяється саме виживанню у бункері. Гра повністю залежить від вашої діяльності та почергових кроків.

Забавка переповнена цікавими історіями, дописами та квестами, а самі проблеми як-от життя у “чотирьох стінах” чи безглузді війни, чудово подані через призму не тільки гумору,  але і сарказму. У цілому, гра непогано ілюструє тяжке життя після чергового збройного конфлікту

Графіка

buk3Безсумнівно, тут вона зроблена досить цікаво та оригінально. Так, спершу ми граємо у 3D-режимі, що вельми погано промальований, та все-таки чудово вписується у рамки інді-гри. Речі достатньо промальовані, щоб їх можна було побачити і швиденько вхопити у потрібний момент. Варто сказати, що граємо ми у такий спосіб не довго (всього лише 60 секунд), оскільки основна частина розпочинається вже у бомбосховищі.

Саме там нас переводять у певний арт-стиль.  Усе зображено у вигляді певних малюнків, які непогано деталізовані. Вони допомагають поринути в атмосферу справжнього “підземного життя” та зовсім не розчаровують. Навпаки, вже згодом ви зовсім звикнете до такої картинки.

Процес

buk2Гра, що може спершу виявитися легкою, насправді досить важка. Тут потрібно продумувати кожен свій наступний крок. Найважливіше – встигнути взяти із собою якомога більше речей: повірте всі вони пригодяться вам у майбутньому. Встановіть певні пріорітети та не забудьте про свою сім’ю. Пам’ятайте також і про час, відведено лише 60 секунд, тому намагайтесь вже наперед подумати про все важливе.

Щодо життя у бункері, то тут ситуація цікава та, тим не менш, ще складніша. Вам траплятимуться різні завдання, історії і пригоди, тому з мудрістю використовуйте усе, що змогли взяти. Кожного дня, вам потрібно відправляти одного із членів сім’ї на поверхню, тому уважно і ретельно до цього віднесіться. Та, все-таки, тут є місце і для щасливого кінця. Якщо протримаєтесь достатньо довго – вас обов’язково врятує армія

Забавка досить непогано висвітлює війну з іншої сторони. Гумор, як і жах, переповнюють гру, роблячи її особливою у своєму жанрі. Рекомендую вам спробувати пройти всі дні виживання та, зрештою, поцікавитися, як воно – врятуватися від неминучого.

Дана забавку вартує 7 долларів. Посилання на гру у стімі (натисни тут).

А як вам дана ідея та гра? Пишіть свої думки з цього приводу нижче.