Головна » Кіно / Новини Кіно » Нестримні 3 – огляд фільму [ProKino]

Огляд фільму – Нестримні 3

Фабула фільму «Нестримні 3», і далі розповідає нам сагу про найманців, які цього разу рятують свого старого члена команди (Уеслі Снайпса), після чого всі вони направляються на чергове завдання під час якого вони зіткаються, ще одним колишнім, та тим що вважався мертвим, «нестримним» – Конрадом Стоунбенксом (Мелом Гібсоном), який став точною копією Ніколаса Кейджа в фільмі «Збройний барон». Але останньому вдається врятуватися і навіть підрізати крильцята одному з членів команди «нестримних» – Цезарю, після чого вбити Стоунбенкса, стає справою честі для Барні Росса (Сільвестра Сталоне) та всієї його команди.

По рівню крутості, цей фільм можна зрівняти лише з чумацьким шляхом, і то в останньому буде на декілька десятків зірок менше ніж в третіх «Нестримних». Не встиг Уеслі Снайпс вийти з тюряги (в реальному житті він просидів 3 роки за несплату податків), як його вже заграбастили в зірковий фільм, і дали посамоіронувати з власного реального ув’язнення. Також планувалося зняти Брюса Уілліса, але він зажадав 4 млн. долларів за 4 дні зйомок, через що його герой був замінений героєм Гаріссона Форда. Персонаж, якого втілив на екрані Антоніо Бандерос, до речі на вид наймолодший з усієї свари Нестримних, став найбільш сердечним і таким, що запам’ятовується на довгий час, адже він хоча б припускав можливість того, що щось може піти не так як всі розраховували.

Для чого було так багато сказано про зірковість фільму, а це для того щоб ви зрозуміли, що фільм не претендує на звання драматичного, а вичавити з вас сльозу не вийде навіть у найбільш сердечних епізодах фільму. Сценарні та сюжетні промахи тут не кожному, «блін», кадрі та епізоді. Режисеру фільму в якому грають такі аксакали, Патрику Х’юзу, напевно було важко, з компонуванням цього всього божевілля в одне ціле під назвою «Нестримні 3».

По суті, з самої першої частини цієї пенсіонерської саги, акцент був поставлений на відверто другосортне кіно, яке під кінець просто просякнуте зірковою харизмою і мільйонами доларів на комп’ютерну графіку та вибухи. В фільми залишилась звичка знімати не по сценарію, а по простим записам на серветках, чисто покладаючись на власний досвід в імпровізації. Це на додачу до відверто слабувато поставлених вбивств і взагалі зйомок всіх баталій, а також солдафонських жартів не першої свіжості (У мене все під контролем! – Я бачу.)

Якщо у ви виросли на бойовиках таких грандів як Сільвестр Сталоне, Арнольд Шварцнегер, Мел Гбісон, Гарісон Форд, Уеслі Снайпс, Джейсон Стетхем та багато-багато інших, то подивитися цей фільм буде наче зануритися в дитинство, і пережити ті самі непідробні емоції від якогось вдалого трюку головного героя, разом з класним рівнем самоіронії та солдафонських жартів, вам варто подивитися фільм «Нестримні 3». Кінотеатр не є обов’язковим для перегляду цієї кіносаги, адже фільм вже вийшов у відмінний якості на різних сервісах з перегляду фільмів онлайн.

Трейлер до фільму – Нестримні 3